Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Котлети м’ясні (Патент на корисну модель № 48465)
    (Пат. 48465 А Україна, МПК(2009) А 23 L 1/317. Котлети м’ясні / Пасічний В. М., Дяченко Ю. І. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № U200906232 ; заявл. 16.06.2009 ; опубл. 25.03.2010. Бюл. №6, 2010, 2010) Пасічний, Василь Миколайович; Дяченкo, Юлія Іванівна
    Розроблено котлети м’ясні містять свинину, цибулю ріпчасту, яйця, спеції, сіль, які відрізняються тим, що як м’ясна сировина використовується м’ясо птиці механічно обрізане, яловичина першого або другого сорту або м'ясообрізь яловичу, свинину жирну або сало, як рослинну сировину додатково містять крупу бланшовану або хліб, манку (для панірування), часник сушений, воду, суміш на основі натуральних спецій, приправ, харчові добавки на основі регуляторів кислотності, розпушувачів, емульгаторів, антиоксидантів, посилювачів смаку, харчових барвників. A meat patties contain pork, onion, eggs, spices, salt, other than that used as raw meat poultry mechanically clipped, beef first or second grade or m'yasoobriz beef, pork fat or lard as plant material additionally contains blanched cereal or bread, semolina (for breading), dried garlic, water, blend with natural spices, seasonings, food additives based on acidity regulators, baking powder, emulsifiers, antioxidants, Amplifier taste food coloring.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виробництва томатних соусів (Патент на корисну модель № 45802)
    (2009) Пасічний, Василь Миколайович; Дяченкo, Юлія Іванівна; Сулига, Оксана Юріївна
    Розроблено композиція для виробництва томатних соусів, яка включає бульйон м’ясний, рослинні наповнювачі, спеції, сіль кухонну, цукор, харчові добавки, яка відрізняється тим, що в якості рослинних наповнювачів використовуються сушену цибулю, моркву, сушений часник, гірчичний порошок, томатну пасту або томатне пюре, томатний сік, харчові кислоти, стабілізуючу суміш на основі натуральних спецій, харчових солей або борошна пшеничного, суміш на основі натуральних спецій, приправ, суміш харчових добавок на основі регуляторів кислотності, розпушувачів, емульгаторів, антиоксидантів, посилювачів смаку, харчових барвників. Designed composition for tomato sauce which comprises meat broth, vegetable fillers, seasonings, table salt, sugar, food additives, characterized in that the fillers are used as vegetable dried onions, carrots, dehydrated garlic, mustard powder, tomato paste ilitomatnoe puree tomatnyysok, food acids, stabilizing mixture based on natural number spices, edible salt or flour, mix based on natural spices, seasonings, a mixture of food additives on the basis of acidity regulators, baking powder, emulsifiers, antioxidants, flavor enhancers, food colorings.