Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Документ Склад бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 110872)(2016) Комарницький, Роман Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович; Бондар, Наталія ПетрівнаСклад бісквітного напівфабрикату містить меланж, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого сорту, какао-порошок, порошок зі шкаралупи перепелиних яєць, кокосову стружку, натрій двовуглекислий (харчову соду), воду питну.Документ Склад бісквітного напівфабрикату (Патент на винахід № 114860)(2017) Комарницький, Роман Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович; Бондар, Наталія ПетрівнаВинахід належить складу бісквітного напівфабрикату, що включає меланж, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого сорту, какао-порошок, причому додатково містить кокосову стружку, натрій двовуглекислий (харчову соду), воду питну, порошок зі шкаралупи перепелиних яєць.Документ Склад бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 115247)(2017) Комарницький, Роман Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Павлюченко, Олена Станіславівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Бондар, Наталія ПетрівнаСклад бісквітного напівфабрикату включає меланж, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого сорту, какао-порошок. Додатково містить кокосову стружку, натрій двовуглекислий (харчову соду), порошок зі шкаралупи курячих яєць.