Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва кисломолочного сиркового десерту (Деклараційний патент на винахід № 38974)
    (2001) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
    Спосіб виробництва кисломолочного сиркового десерту передбачає внесення у підготовану молочну сировину молочної сироватки у кількості 9-19,6 % та желатину – 0,4-1%. Method of cottage cheese curd dessert introduces prepared in raw milk whey in the number 9-19,6% and gelatin - 0,4-1%.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром (Патент на винахід № 24638)
    (1998) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Карпович, Микола Сергійович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пухляк, Анастасія Григорівна
    Спосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром передбачає використання сухого пектинового порошку, що забезпечує екстрактивну частку сухих екстрактивних речовин 5-5,7% в готовому продукті. Method of manufacturing pektynovmisnoho sweetened condensed milk is to use dry pectin powder that provides extractives fraction of dry extractives 5-5,7% in the finished product.