Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва сиркового десерту (Патент на корисну модель № 95371)
    (2014) Іванов, Сергій Віталійович; Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна
    Спосіб виробництва сиркового десерту, що включає одержання молочно-білкової основи, її охолодження, внесення наповнювачів та цукру, вимішування, фасування та охолодження, який відрізняється тим, що додатково вноситься 3-5 % суміші харчових волокон – Citri-Fi та висівок пшеничних в співвідношенні 1 : (10-15), які перед внесенням у сиркову основу піддають набуханню у молочній сироватці при температурі 38-42 °С із витримкою 5–10 хв, взятій у співвідношенні до суміші харчових волокон як 3,5:1. The method of manufacturing cheese dessert, including obtaining breast-protein basis, its cool, make filling and sugar, mixing, packaging and cooling, characterized in that the additional paid 3-5% mixture of dietary fiber - Citri-Fi and wheat bran in a ratio 1: (10-15) that before making cheese foundation subjected to swelling in the whey at a temperature of 38-42 ° C for 5-10 minutes of exposure, taken in relation to a mixture of fiber than 3.5: 1.