Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва напівкопчених ковбас з м’яса птиці (Патент на корисну модель № 56246)(2011) Пасічний, Василь Миколайович; Проворова, Тетяна Ігорівна; Антоненко, Оксана Василівна; Мороз, Олена ОлексіївнаРозроблено спосіб виробництва напівкопчених ковбас з м’яса птиці, що передбачає підготовку м’ясної сировини, подрібнення, засіл, приготування фаршу, формування та термічну обробку, згідно якого до складу фаршу вводять у гідратованому вигляді екструзійну ячмінну крупу у кількості 12-16% від маси несолоної сировини, при цьому гідратацію екструзійної ячмінної крупи проводять при співвідношенні крупа:вода – 1:3. A method of producing smoked sausages from poultry, which involves the preparation of raw meat, grinding, entrenched, cooking meat, forming and heat treatment, whereby a part of the meat is injected into the hydrated form of extrusion barley groats in an amount of 12-16% mass unsalted raw, while hydration extrusion barley grains is carried out at a ratio of barley: water - 1:3.Документ Напівкопчена ковбаса з м’яса птиці(2011) Пасічний, Василь Миколайович; Проворова, Тетяна Ігорівна; Гриценко, Артем Юрійович; Мороз, Олена ОлексіївнаРозроблена напівкопчена ковбаска з м’яса птиці, що включає м'ясо куряче, кухонну сіль, яка відрізняється тим, що додатково містить свинину напівжирну або нежирну, сало, зародки пшеничні, сухе молоко, комплекс харчових добавок на основі цукрі. Half-smoked sausage developed with poultry, including chicken meat, table salt, wherein further comprising a bold or lean pork, bacon, wheat germ, dry milk, complex food additives on sugar.