Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 56281)
    (2011) Пешук, Людмила Василівна; Салов, Климентій Миколайович
    В основу корисної моделі поставлено задачу створення нової композиції для виготовлення напівфабрикатів шляхом зміни складу компонентів і співвідношення між ними отримати продукт з підвищеними органолептичними і дієтичними властивостями, та підвищити термін зберігання в замороженому вигляді. The basis of the utility model on the task of creating a new composition for the manufacture of semi-finished products by changing the composition of components and the relationship between them to obtain a product with improved organoleptic and dietary properties, and increase shelf life in frozen form.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 56283)
    (2011) Пешук, Людмила Василівна; Салов, Климентій Миколайович
    В основу корисної моделі поставлено задачу створення нової композиції для виготовлення напівфабрикатів шляхом зміни складу компонентів і співвідношення між ними отримати продукт з підвищеними органолептичними і дієтичними властивостями, та підвищити термін зберігання в замороженому вигляді. The basis of the utility model on the task of creating a new composition for the manufacture of semi-finished products by changing the composition of components and the relationship between them to obtain a product with improved organoleptic and dietary properties, and increase shelf life in frozen form.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 56285)
    (2011) Пешук, Людмила Василівна; Салов, Климентій Миколайович
    В основу корисної моделі поставлено задачу створення нової композиції для виготовлення напівфабрикатів шляхом зміни складу компонентів і співвідношення між ними отримати продукт з підвищеними органолептичними і дієтичними властивостями, та підвищити термін зберігання в замороженому вигляді. The basis of the utility model on the task of creating a new composition for the manufacture of semi-finished products by changing the composition of components and the relationship between them to obtain a product with improved organoleptic and dietary properties, and increase shelf life in frozen form.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 56286)
    (2010) Пешук, Людмила Василівна; Салов, Климентій Миколайович
    В основу корисної моделі поставлено задачу створення нової композиції для виготовлення напівфабрикатів шляхом зміни складу компонентів і співвідношення між ними отримати продукт з підвищеними органолептичними і дієтичними властивостями, та підвищити термін зберігання в замороженому вигляді. The basis of the utility model on the task of creating a new composition for the manufacture of semi-finished products by changing the composition of components and the relationship between them to obtain a product with improved organoleptic and dietary properties, and increase shelf life in frozen form.