Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    М'ясо-рослинний кулінарний виріб (Патент на винахід № 116930)
    (2018) Солодко, Лілія Миколаївна; Сімахіна, Галина Олександрівна
    М'ясо-рослинний кулінарний виріб містить капусту свіжу, яловичину (котлетне м'ясо), крупу рисову, цибулю, маргарин столовий. Додатково містить білоквмісний напівфабрикат із зеленої маси цукрового буряку, портулаку та черемші, воду для відновлення, сіль харчову, перець чорний мелений. Meat and vegetable culinary product contain fresh cabbage, beef (cutlet meat), onion, margarine tableware. Also supplements contain protein-containing semi-finished products of green mass of sugar beet, purslane and ramsons, water for recovery, food salt, black pepper milled.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясо-рослинний кулінарний виріб (Патент на винахід № 117722)
    (2018) Солодко, Лілія Миколаївна; Сімахіна, Галина Олександрівна
    М'ясо-рослинний кулінарний виріб містить подрібнене м'ясо (котлетне м'ясо), цибулю, сіль харчову, перець чорний мелений та сухарі для панірування. Додатково містить білоквмісний напівфабрикат із зеленої маси цукрового буряку, портулаку та черемші, воду для відновлення. Meat and vegetable culinary product contain crushed meat (cutlet meat), onion, food salt, black pepper milled and crackers for panning. Also supplements contain protein-containing semi-finished products of green mass of sugar beet, purslane and ramsons, water for recovery.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясо-рослинні кулінарні вироби (патент на корисну модель № 123419)
    (2018) Солодко, Лілія Миколаївна; Сімахіна, Галина Олександрівна
    М'ясо-рослинні кулінарні вироби містять подрібнене м'ясо (котлетне м'ясо), цибулю і добавку, а для панірування - сухарі. Як добавки містять білоквмісний напівфабрикат із зеленої маси цукрового буряку, портулаку та черемші, воду для відновлення, сіль харчову, перець чорний мелений. Meat and vegetable culinary products contain crushed meat (cutlet meat), onion and an additive, and for panning - crackers. As supplements contain protein-containing semi-finished products of green mass of sugar beet, purslane and ramsons, water for recovery, food salt, black pepper milled.