Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ М'ясний паштет "оздоровчий" для діабетиків ( Патент на корисну модель № 120626 )(2017) Топчій, Оксана Анатоліївна; Тарасюк, Олена Андріївна; Гончаренко, Таїса ЮріївнаВведення м'ясної сировини - м'яса курячого - менше 35 % погіршує органолептичні показники та збалансованість амінокислотного складу за рахунок зменшення відсотку тваринних білків у рецептурі, а більше 37 % не доцільно з точки зору собівартості; печінки курячої менше 14 % погіршує органолептичні показники та збалансованість амінокислотного 40 складу, а більше 17 % не доцільно з точки зору собівартості та надання продукту масткої консистенції.Документ М'ясний паштет для діабетичного харчування ( Патент на корисну модель № 111336 )(2016) Топчій, Оксана Анатоліївна; Тарасюк, Олена АндріївнаКомпозиція функціонального призначення застосовується при приготуванні харчових продуктів, при профілактичному і терапевтичному лікуванні для зниження цукру в крові дітей, хворих на цукровий діабет, а також для стимулювання роботи кишечнику клітковиною, що міститься у насінні. Functional composition is used in the preparation of food products, in prophylactic and therapeutic treatment for the reduction of blood sugar in children suffering from diabetes mellitus, as well as for stimulating the intestinal activity of cellulose contained in the seed.Документ Паштет низькокалорійний (Патент на корисну модель № 89169)(2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Федоренко, Дмитро Віталійович; Сизоненко, Дмитро ЮрійовичВ основу корисної моделі поставлена задача - розробити рецептуру паштету низькокалорійного з високими функціонально-технологічними властивостями. Технічний результат, який може бути отриманий при здійсненні корисної моделі, полягає в розширенні асортименту продукції, що випускається, у підвищенні якості цільового продукту, зокрема органолептичних показників, таких як смак, колір, консистенція і пластичність та покращенні мікроелементного складу продукту. Невисока калорійність паштету дозволила перевести його в розряд дієтичних продуктів, призначених для профілактичного харчування. The goal of the utility model is to develop a low-calorie paste with high functional and technological properties. The technical result that can be obtained in implementing a utility model is to expand the product range to improve the quality of the target product, in particular, the organoleptic parameters such as taste, color, consistency and plasticity, and the improvement of the micro-element composition of the product. The low calorie content of the paste has allowed it to be transferred to the category of dietary products intended for preventive nutrition.Документ Паштет м'ясний запечений "Особливий"(2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович; Тимченко, Денис ОлексійовичВ основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету м'ясного запеченого функціонального призначення з підвищеним вмістом ПНЖК. Технічний результат, який може бути отриманий при здійсненні корисної моделі, полягає в розширенні асортименту продукції, що випускається, у підвищенні якості цільового продукту, зокрема органолептичних показників, таких як смак, консистенція і пластичність. The basis of the useful model is the task of developing a recipe for meat of baked baked functional apples with a high content of PUFA. The technical result that can be obtained when implementing a utility model is to expand the range of products produced in order to improve the quality of the target product, in particular organoleptic parameters such as taste, consistency and ductility.