Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Паштет низькокалорійний (Патент на корисну модель № 89169)(2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Федоренко, Дмитро Віталійович; Сизоненко, Дмитро ЮрійовичВ основу корисної моделі поставлена задача - розробити рецептуру паштету низькокалорійного з високими функціонально-технологічними властивостями. Технічний результат, який може бути отриманий при здійсненні корисної моделі, полягає в розширенні асортименту продукції, що випускається, у підвищенні якості цільового продукту, зокрема органолептичних показників, таких як смак, колір, консистенція і пластичність та покращенні мікроелементного складу продукту. Невисока калорійність паштету дозволила перевести його в розряд дієтичних продуктів, призначених для профілактичного харчування. The goal of the utility model is to develop a low-calorie paste with high functional and technological properties. The technical result that can be obtained in implementing a utility model is to expand the product range to improve the quality of the target product, in particular, the organoleptic parameters such as taste, color, consistency and plasticity, and the improvement of the micro-element composition of the product. The low calorie content of the paste has allowed it to be transferred to the category of dietary products intended for preventive nutrition.Документ Паштет м'ясний запечений "Унікальний"(2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Тимченко, Денис ОлексійовичВ основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету м'ясного запеченого з підвищеними вмістом полі ненасичених жирних кислот і високими структурно механічними характеристиками. Технічний результат, який може бути отриманий при здійсненні корисної моделі, полягає в розширенні асортименту продукції, що випускається, у підвищенні якості цільового продукту, зокрема органолептичних показників, таких як смак, консистенція і пластичність. The basis of the useful model is the task of developing a recipe for meat of baked pastes with high content of polyunsaturated fatty acids and high structural and mechanical characteristics. The technical result that can be obtained when implementing a utility model is to expand the range of products produced in order to improve the quality of the target product, in particular organoleptic parameters such as taste, consistency and ductility.