Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Цукерки типу нуги з використанням ягід бузини(2019) Кохан, Олена Олександрівна; Щур, Анастасія Анатоліївна; Биконь, Олена Анатоліївна; Польських, Марія АнатоліївнаВ основу корисної моделі поставлена задача створення збивних цукерок типу нуги із використанням підвару бузини, що дозволяє створити нові цукерки із зниженим цукровмістом та калорійністю, з поліпшеними органолептичними показниками, збагаченими біологічно активними речовинами. Використання ягідної сировини спиятиме сповільненню процесу черствіння цукерок під час їх зберігання.The useful model is based on the task of creating nougat-type whipped candies using elderberry decoction, which allows creating new candies with reduced sugar content and calorie content, with improved organoleptic indicators, enriched with biologically active substances. The use of berry raw materials will slow down the drying process of candies during their storage.