Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва м’ясних паштетів (Патент на корисну модель № 53538)(2010) Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія АнатоліївнаСпосіб виробництва мясних паштетів, що включає підготовку мясної сировини, подрібнення, соління, приготування фаршу, формування, термічну обробку, який відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додається вуглеводний препарат за який використовують тонко подрібнений грибний порошок з наступним рецептурним співвідношенням, у %: м'ясообрізь яловича варена 20,0-30,0 шкурка свиняча варена у вигляді білково-жирової емульсії 15,5-20,5 шпик 15,0-20,5 печінка бланшована 15,0-20,0 грибний порошок 2,5-7,5 цибуля смажена 5,0-10,0 соєвий білковий концентрат або соєве борошно 2,0-4,0 бульйон 10,0-40,0 A method of preparing meat pates includes preparation meat raw materials, grinding, salting, cooking stuffing, forming, heat treatment. It is characterized in that in step cooking meat added hydrocarbon preparation (mushroom powder) in the following ratio of components, %: Meat cooked beef trimming 20,0-30,0 Grinding pork cooked in a protein-fat emulsion 15,5-20,5 Fat 15,0-20,5 Liver blanched 15,0-20,0 Mushroom powder 2,5-7,5 Onions fried 5,0-10,0 Soy protein concentrate or soy flour 2,0-4,0 Broth 10,0-40,0Документ Паштет м’ясний з грибним порошком (Патент на корисну модель №55319)(2010) Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Жабіна, Олена Валеріївна; Бутовська, Тетяна ВікторівнаРозроблено паштет м’ясний з грибним порошком, що містить печінку бланшовану, моркву і цибулю смажену,бульйон, кухонну сіль та спеції який відрізняється тим, що додатково містить сало, м'ясо бланшоване, яйця або яєчний жовток, білковий стабілізатор на основі курячої і свинячої шкури,сироватку молочну, гідратований грибний порошок. A meat pate with mushroom powder containing liver blanched, roasted carrots and onions, broth, table salt and spices wherein further comprising bacon, blanched meat, eggs or egg yolk, protein stabilizer from chicken and pork skins, whey, hydrated mushroom powder.