Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва купажованої салатної олії з прянощами (Патент України на корисну модель № 152655)(2023) Фролова, Наталія Епінетівна; Очеретна, Альона ВасилівнаСпосіб виробництва купажованої салатної олії з прянощами, при якому виконують підготовку сировини, приготування рецептурної суміші з олії та купажу прянощів та пакування. Купаж олій готують із рафінованої кунжутної олії, олії рижію першого холодного віджиму та олії високоолеїнової соняшникової першого віджиму у співвідношенні 0,5:1:0,5, купаж прянощів складають з шавлії, гвоздики, коріандру і насіння кропу у співвідношенні 1:1:0,5:0,5, причому складають рецептурну суміш у таких співвідношеннях - купаж рослинних олій 92,0-95,0 мас. %, купаж прянощів 5,0…8,0 мас. %, приготування рецептурної суміші проводять шляхом вакуумного екстрагування купажу олій та купажу прянощів при температурі 18-20 °C у два етапи, тривалість кожного етапу 24-30 с, після чого направляють на фільтрування.