root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Боженко, Людмила Петрівна
Ключові слова
search.filters.subject.хімічний склад
1
search.filters.subject.варені ковбаси
1
search.filters.subject.дослідження
1
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.свиняча шкурка
1
search.filters.subject.функціонально-технологічні властивості
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Боженко, Людмила Петрівна
×
Ключове слово: search.filters.subject.хімічний склад
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
КМР Впровадження інноваційних технологій варених ковбас у цеху ТОВ «Брусилівські ковбаси». Впровадження інноваційних технологій варених ковбас з використанням комбінованих емульсій
(
2021
)
Боженко, Людмила Петрівна
Показати більше