Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Крафтове виробництво молочних напоїв з екстрактом цикорію
    (2024) Булій, Юрій Володимирович; Мукоїд, Роман Миколайович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
    Відома технологія молочних напоїв з додаванням екстракту цикорію, яка передбачає підігрівання незбираного молока з масовою часткою жиру 3,4 % і знежиреного молока з масовою часткою жиру 0,05 % до температури 40-45 оС, змішування підігрітого до цієї температури згущеного до 70 % сухих речовин екстракту цикорію і кристалічної фруктози (просіяного білого цукру) та додавання цієї суміші при постійному перемішуванні до молочної суміші в розрахункових кількостях згідно розроблених рецептур. Такий спосіб дозволяє отримати знежирені молочні напої, а також молочні напої з масовою часткою жиру 1,5; 2,5 і 3,2 %.