Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
33 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження характерних параметрів процесу переорієнтування упаковки в транспортних системах пакувальних ліній(2024) Романов, Ярослав ІгоровичДокумент Дослідження параметрів технологічного процесу подачі сипких харчових продуктів в упаковку(2024) Розумний, Олег ВолодимировичДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки дерматологічної сироватки дозою 30 мл(2023) Гапонюк, Наталія ІгорівнаДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для для печива дозою 150 г(2023) Буртняк, Олександр ІгоровичДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для спецій дозою 50 грам(2023) Березовський, Ілля ІгоровичДокумент Модернізація лінії М6-ОРП для фасування харчових продуктів в полімерну термоформовану тару продуктивністю 50 уп/хв(2023) Сідько, Владислав МиколайовичДокумент Проектування виробництва по виготовленню та поліграфічному оформленню індивідуальної упаковки для цукерок накладом 120 млн штук на рік(2022) Горська, Євгенія АндріївнаДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для фруктової пастили(2022) Матвеєва, Анна ВікторівнаДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для молока(2022) Ковалець Яна АндріївнаДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для спецій(2022) Гаврильченко, Дарина Русланівна