Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Організація міжнародних гастрономічних турів(2024) Пелекайс, Анастасія РудольфівнаДокумент Розвиток інноваційних видів гастрономічного туризму в Івано-Франківській області(2024) Смолянінов, Роман СергійовичДокумент Стан та можливості розвитку гастрономічного туризму в Україні(2024) Руденко, Ірина СергіївнаДокумент Організація міжнародних гастрономічних турів(2023) Лесик, Анна ОлегівнаДокумент Розвиток гастрономічного туризму на території міста Києва(2022) Ситенька, Кароліна ІванівнаДокумент Розробка портфелю еногастрономічних екскурсій Україною(2022) Москаленко, Дарія ОлександрівнаДокумент Формування інноваційного туристичного продукту гастрономічного туризму(2021) Альошина, Валерія ОлександрівнаДокумент Туристичний потенціал території Одеської області: характеристика та оцінка перспектив(2021) Сірик, Євгеній ОлексійовичДокумент Готель з гастрономічними новаціями в м. Одеса(2021) Тищенко, Олександр Володимирович