root.skip-to-content
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
5 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Арлачова, Марина Ігорівна
1
search.filters.author.Буров, Андрій Андрійович
1
search.filters.author.Галецький, Михайло Вячеславович
1
search.filters.author.Головачко, Валерій Михайлович
1
search.filters.author.Ющенко, Олексій Володимирович
Пошук за іменем автора
search.filters.search.submit
Ключові слова
search.filters.subject.дієтична добавка
2
search.filters.subject.кафедра біотехнології і мікробіології
2
search.filters.subject.кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
1
search.filters.subject.CO2-екстракту базиліку
1
search.filters.subject.Lactobacillus fermentum TCUESC01
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2024
5
Містить файли
5
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Початкова дата: 2021
×
Ключове слово: search.filters.subject.дієтична добавка
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 5 з 5
Документ
Oдержaння бioмacи Lactobacillus fermentum для вирoбництвa прoбioтичнoгo киcлoмoлoчнoгo прoдукту
(
2024
)
Галецький, Михайло Вячеславович
Показати більше
Документ
Технологія одержання біомаси Pleurotus eryngii
(
2023
)
Ющенко, Олексій Володимирович
Показати більше
Документ
Удосконалення технології паштету в оболонці з використанням дієтичної добавки та впровадження у виробництво ФГ "Світ м'яса"
(
2022
)
Головачко, Валерій Михайлович
Показати більше
Документ
Розроблення технології отримання екстракту базиліку та його використання в шампунях для волосся
(
2021
)
Буров, Андрій Андрійович
Показати більше
Документ
Розроблення рецептури дієтичної добавки з використанням сублімованої рослинної сировини
(
2021
)
Арлачова, Марина Ігорівна
Показати більше