Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Модернізація пакувальної лінії для фасування рідкого харчового продукту в полімерну упаковку місткістю 1 л, продуктивністю 1500 уп/год(2023) Павлюков, Владислав ІгоровичДокумент Модернізація машини МК-ОФС для фасування в’язких харчових продуктів у споживчу тару продуктивністю 1500 стак/год(2021) Тищенко, Роман ЮрійовичДокумент Модернізація машини для фасування харчових продуктів у полімерну пляшку місткістю 0.5 л продуктивністю 60 пляшок за хвилину(2021) Мельник, Єгор ВікторовичДокумент Модернізація машини для упаковки соусів-приправ в алюмінієві туби продуктивністю 90 упаковок за хвилину(2020) Шешлюк, Олексій СергійовичДокумент Розробка фасувально-пакувальної лінії для в'язких харчових продуктів продуктивістю до 35 уп./хв.(2020) Пасічник, Дмитро ОлеговичДокумент Модернізація машини-автомату для фасування в'язких харчових продуктів в упаковку типу "Doy-Рack" масою 300 г. продуктивністю до 45 уп./хв.(2020) Гончаренко, Олег Володимирович