Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз впливу стресу на робочу продуктивність та здоров’я персоналу(2024) Гавриш, Юлія КостянтинівнаДокумент Вплив кодексу корпоративної етики на робочу поведінку працівників і розвиток організації(2024) Соболєва, Крістіна ОлександрівнаДокумент Удосконалення системи управління концептуального закладу ресторанного господарства(2024) Якименко, Альона СергіївнаДокумент Управління якістю крафтового пива в закладі ресторанного господарства(2024) Савченко, Ангеліна ІванівнаДокумент Підвищення якості послуг готельного підприємства(2023) Зал, Федір ГеоргійовичДокумент Розробка інтегрованої автоматизованої системи управління цукровим виробництвом з підсистемою управління відділенням другої сатурації(2023) Попизенко, Михайло СергійовичДокумент Розробка інтегрованої автоматизованої системи управління молочним виробництвом з підсистемою управління кисломолочним цехом(2023) Оляновський, Андрій ВолодимировичДокумент Розробка комп'ютерно-інтегрованої системи управління пивоварним виробництвом із підсистемою управління варочним відділенням(2023) Грицюк, В’ячеслав ІвановичДокумент Розробка інтегрованої автоматизованої системи управління молочним виробництвом з підсистемою технологічного моніторингу(2023) Дмитрук, Дмитро ОлеговичДокумент Стратегія управління персоналом суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності(2022) Гавриш, Юлія Костянтинівна