Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Оптимізація логістичної діяльності закладу ресторанного господарства(2024) Кайнар, Катерина ВасилівнаДокумент Удосконалення організації допоміжного виробництва підприємства(2023) Федоров, Ростислав МиколайовичДокумент Готель для соло-мандрівників у м. Київ(2023) Сабадаш, Марія МирославівнаДокумент Підвищення використання аутсорсингу на підприємстві(2021) Сімкін, Давід ОлександровичДокумент Ефективність діяльності підприємства на основі запровадження аутсорсингу(2021) Ставська, Яна ВіталіївнаДокумент Економічне обґрунтування застосування аутсорсингу на підприємстві(2021) Расюк, Оксана ЮріївнаДокумент Аутсорсинг в готелі як сучасний метод управління персоналом(2020) Ситенька, Кароліна ІванівнаДокумент Впровадження сучасних технологій управління персоналом готельного підприємства (на матеріалах готелю «Експрес»)(2019) Лиса, Людмила Богданівна