root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
5 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Арлачова, Марина Ігорівна
1
search.filters.author.Буров, Андрій Андрійович
1
search.filters.author.Галецький, Михайло Вячеславович
1
search.filters.author.Головачко, Валерій Михайлович
1
search.filters.author.Ющенко, Олексій Володимирович
Пошук за іменем автора
search.filters.search.submit
Ключові слова
search.filters.subject.дієтична добавка
2
search.filters.subject.кафедра біотехнології і мікробіології
2
search.filters.subject.кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
1
search.filters.subject.CO2-екстракту базиліку
1
search.filters.subject.Lactobacillus fermentum TCUESC01
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2024
5
Містить файли
5
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.дієтична добавка
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 5 з 5
Документ
Oдержaння бioмacи Lactobacillus fermentum для вирoбництвa прoбioтичнoгo киcлoмoлoчнoгo прoдукту
(
2024
)
Галецький, Михайло Вячеславович
Показати більше
Документ
Технологія одержання біомаси Pleurotus eryngii
(
2023
)
Ющенко, Олексій Володимирович
Показати більше
Документ
Удосконалення технології паштету в оболонці з використанням дієтичної добавки та впровадження у виробництво ФГ "Світ м'яса"
(
2022
)
Головачко, Валерій Михайлович
Показати більше
Документ
Розроблення технології отримання екстракту базиліку та його використання в шампунях для волосся
(
2021
)
Буров, Андрій Андрійович
Показати більше
Документ
Розроблення рецептури дієтичної добавки з використанням сублімованої рослинної сировини
(
2021
)
Арлачова, Марина Ігорівна
Показати більше