Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
14 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості управління персоналом в закладі ресторанного господарства в умовах війни(2024) Саєвська, Ірина РусланівнаДокумент Економіко-правові аспекти забезпечення ефективності бізнесу(2023) Шевченко, Юрій ВікторовичДокумент Діагностика та обґрунтування напрямків підвищення ефективності господарської діяльності підприємств(2023) Фатюк, Андрій ЮрійовичДокумент Формування ефективної системи логістики на підприємстві(2023) Медведєва, Вікторія ВолодимирівнаДокумент Розвиток комерційної діяльності підприємства(2023) Фоя, Марія ІгорівнаДокумент Дослідження та розроблення інформаційної системи нормативного супроводження діяльності фахівців компанії ТОВ «Веб Дізайн Сан»(2023) Білоус, Євгеній СергійовичДокумент Діагностика та обгрунтування напрямків підвищення ефективності господарської діяльності підприємства(2022) Халіменко, Поліна ОлегівнаДокумент Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості(2022) Скок, Юлія ІгорівнаДокумент Зовнішньоекономічна діяльність підприємств харчової промисловості(2022) Вольбин, Ліліана ЮріївнаДокумент Підвищення ефективності діяльності підприємства(2022) Воловідник, Крістіна Тарасівна