Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
14 результатів
Результати пошуку
Документ Організація міжнародних гастрономічних турів(2023) Лесик, Анна ОлегівнаДокумент Розвиток гастрономічного туризму на території міста Києва(2022) Ситенька, Кароліна ІванівнаДокумент Розробка портфелю еногастрономічних екскурсій Україною(2022) Москаленко, Дарія ОлександрівнаДокумент Формування інноваційного туристичного продукту гастрономічного туризму(2021) Альошина, Валерія ОлександрівнаДокумент Забезпечення ефективності транспортного обслуговування туристів(2021) Мінєнкова, Катерина ВолодимирівнаДокумент Особливості організації турів в Нідерланди(2020) Турчин, Анна ВячеславівнаДокумент Удосконалення процесу управління туристичним підприємством(2020) Ткаченко, Владислав ВалерійовичДокумент Управління інноваційною діяльністю на туристичному підприємстві(2020) Суховієнко, Євгеній ВолодимировичДокумент Особливості організації турів до США(2020) Наумова, Оксана ВолодимирівнаДокумент Особливості організації турів до Скандинавії(2020) Лукаш, Юлії Василівни