Навчально-методичні матеріали

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7376

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Практикум з дисципліни «Фінанси підприємства»
    (2003) Керанчук, Тетяна Львівна
    Практикум містить практичні завдання для студентів по основних темах дисципліни, методичні вказівки для розв’язання окремих типів задач та основні методики оцінки показників, що використовуються в ході розв’язку практичних завдань. Практикум може бути використаний для підготовки студентів напряму 6.050100 «Економіка підприємства» всіх спеціальностей. The workshop includes practical exercises for students on the main themes of discipline, guidance for solving certain types of problems and the basic methodology for assessing the indicators used in the solution of practical problems. The workshop can be used to prepare students for the direction 6.050100 "Enterprise Economy" of all specialties.
  • Ескіз
    Документ
    Програма навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного бізнесу та ціноутворення»
    (2011) Керанчук, Тетяна Львівна; Басюк, Тетяна Петрівна
    Робоча програма з дисципліни „Економіка готельно-ресторанного бізнесу та ціноутворення” розроблена для студентів напряму 6.140101 “Готельно-ресторанна справа”. В робочій програмі описані предмет, мета дисципліни, її місце та роль у навчальному процесі, визначені цілі навчальної дисципліни, представлені тематичні плани лекційних та практичних занять. Робоча програма містить зміст та розподіл самостійної роботи студентів в розрізі тем курсу, опис форм поточного та підсумкового контролю знань студентів та критерії оцінювання знань, основний та додатковий списки літератури для підготовки з даної дисципліни.