Навчально-методичні матеріали

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7376

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Технологічне обладнання харчових виробництв
    (2011) Серьогін, Олександр Олександрович; Пономаренко, Віталій Васильович; Люлька, Дмитро Миколайович
    Детально описано технологічне обладнання харчових виробництв для проведення масообмінних та теплообмінних процесів, його класифікацію, будову та принцип дії. Наведено основні розрахункові формули
  • Ескіз
    Документ
    Технологічне обладнання харчових виробництв : конспект лекцій (Частина 1)
    (2011) Серьогін, Олександр Олександрович; Пономаренко, Віталій Васильович; Люлька, Дмитро Миколайович
    Дана характеристика технологічних середовищ харчових виробництв. Приведена класифікація, будова та принцип роботи обладнання для миття, розбирання, механічного подрібнення, перемішування та розділення сумішей. Present classification, structure and principle of operation of the equipment for washing, cutting, mechanical grinding, mixing, and separation of mixtures.