Навчально-методичні матеріали
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7376
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Методичні вказівки до виконання курсового та дипломного проектів студентів спеціальності 7.091722(2004) Сімахіна, Галина Олександрівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Івчук, Надія ПавлівнаВ проекті (роботі) студент має коротко обгрунтувати впровадження нової технології і випуск нового продукту на основі отриманих ним теоретичних і практичних знань за час навчання в університеті та проходження виробничої практики. The draft (work) a student must briefly justify the introduction of new technology and new product on the basis of his theoretical and practical knowledge during university studies and practical training.Документ Методичні вказівки для виконання дипломного проекту на рівні ОКР "бакалавр"(2010) Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаДипломний проект (робота) бакалавра виконується студентом у 8-му семестрі і захищається в Державній екзаменаційній комісії (ДЕК) у термін, установлений графіком навчального процесу. ДЕК за результатами захисту приймає рішення про присудження студенту освітнього рівня “базової вищої освіти” та кваліфікації бакалавра з видачею документа (диплома) про вищу освіту за напрямом “Харчові технології та інженерія”. ДЕК також дає рекомендації щодо продовження підготовки за освітньо-професійними програмами спеціаліста чи магістра.