Навчально-методичні матеріали
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7376
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Практикум з дисципліни «Фінанси підприємства»(2003) Керанчук, Тетяна ЛьвівнаПрактикум містить практичні завдання для студентів по основних темах дисципліни, методичні вказівки для розв’язання окремих типів задач та основні методики оцінки показників, що використовуються в ході розв’язку практичних завдань. Практикум може бути використаний для підготовки студентів напряму 6.050100 «Економіка підприємства» всіх спеціальностей. The workshop includes practical exercises for students on the main themes of discipline, guidance for solving certain types of problems and the basic methodology for assessing the indicators used in the solution of practical problems. The workshop can be used to prepare students for the direction 6.050100 "Enterprise Economy" of all specialties.Документ Програма навчальної дисципліни «методика економічних досліджень»(2011) Левченко, Юлія ГригорівнаДисципліна “Методика економічних досліджень” базується на основних положеннях дисциплін: «Макроекономіка», «Мікроекономіка», «Економіка підприємства», «Статистика», «Економетрія» «Економічний аналіз», «Фінансовий аналіз», і в свою чергу є базовою для підготовки та виконання кваліфікаційної магістерської роботи. Discipline "Methods of Economic Research" is based on main provisions of disciplines: "Macroeconomics", "Microeconomics" "Business Economics", "statistics", "Econometrics" "Economic analysis "," Financial Analysis ", and in turn is the base for the preparation and performance qualification of master's thesis.Документ Методичні вказівки до виконання економічної частини дипломного проекту для студ. спец. 7.091709 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» напряму підготовки 0.917 «Харчові технології та інженерія» усіх форм навчання(2010) Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Мостенська, Тетяна Леонідівна; Євсєєва, Ірина Василівна; Скопенко, Наталія СтепанівнаРозглянуті питання обґрунтування доцільності та визначення економічної ефективності будівництва нового підприємства, реконструкції діючого, та передбачених дипломним проектом заходів щодо доцільності впровадження та вдосконалення нової техніки, технології та розроблення нових видів продукції.Документ Методичні вказівки до виконання економічної частини дипломного проекту для студ. спец. 7.091701 «Технологія зберігання і переробки зерна» напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» усіх форм навчання(2007) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Бойко, Ірина АнатоліївнаРозглянуті методичні питання обґрунтування доцільності та визначення економічної ефективності будівництва нового підприємства, реконструкції діючого, та передбачених дипломним проектом заходів щодо доцільності впровадження та вдосконалення нової техніки, технології та розроблення нових видів продукції на підприємства зернопереробної промисловості.Документ Програма навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного бізнесу та ціноутворення»(2011) Керанчук, Тетяна Львівна; Басюк, Тетяна ПетрівнаРобоча програма з дисципліни „Економіка готельно-ресторанного бізнесу та ціноутворення” розроблена для студентів напряму 6.140101 “Готельно-ресторанна справа”. В робочій програмі описані предмет, мета дисципліни, її місце та роль у навчальному процесі, визначені цілі навчальної дисципліни, представлені тематичні плани лекційних та практичних занять. Робоча програма містить зміст та розподіл самостійної роботи студентів в розрізі тем курсу, опис форм поточного та підсумкового контролю знань студентів та критерії оцінювання знань, основний та додатковий списки літератури для підготовки з даної дисципліни.