Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено структурно-механічні властивості емульсій для заварних пряників з використанням житньо-солодового екстракту.
The structural and mechanical properties of emulsions for custard cakes with rye-malt extract.
The structural and mechanical properties of emulsions for custard cakes with rye-malt extract.
Опис
Ключові слова
емульсії, emulsions, структурно-механічні властивості, реологічні криві, в’язкість, гранична напруга зсуву, житньо-солодовий екстракт, вологість, температура емульсії, тиксотропія, structural and mechanical properties, rheological curves, viscosity, boundary shear stress, rye, malt extract, moisture, temperature emulsion tyksotropiya, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту / В. І. Дробот, Д. Ю. Ігнатченко, Є. І. Ковалевська, А. Д. Прокопенко // Наукові праці НУХТ. - 2007. - № 24. - С. 60-62.