Натуральні барвники з буряку для виробництва комбінованих м’ясопродуктів

Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Визначили умови стабілізації червоних пігментів листя та коренеплодів буряку, стійкість пігментів до нагріванні, зміні рН середовища та впливу світла. Have defined conditions for the stabilization of pigments red leafs and beet roots, the stability of pigments to heat, pH change and the influence of light.

Опис

Ключові слова

буряковий барвник, модельні фарші, рослинна сировина, стабілізатори, beet dye, model mincemeat, plant material, stabilizers, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Натуральні барвники з буряку для виробництва комбінованих м’ясопродуктів / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна // Харчова та переробна промисловість. – 2002. - № 9. - C. 27-28.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced