Дослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатів
Вантажиться...
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті наведені результати досліджень амінокислотного складу паштетних виробів з використанням напівфабрикатів з грибів глива звичайна.
In the article results of researches of amino acid composition pate with the use of intermediate product from pleurotus ostreatus mushrooms.
In the article results of researches of amino acid composition pate with the use of intermediate product from pleurotus ostreatus mushrooms.
Опис
Ключові слова
білок, protein, амінокислотний склад, біологічна цінність, грибний напівфабрикат, комбіновані м'ясопродукти, amino acid composition, biological value, mushrooms intermediate product, combined meat products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Дослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Обладнання та технології харчових виробництв : тем. зб. наук. пр. ДонДУЕТ ім. М. Туган-Барановського. – 2011. - № 26. – С. 429-433.