Дослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатів

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті наведені результати досліджень амінокислотного складу паштетних виробів з використанням напівфабрикатів з грибів глива звичайна.
In the article results of researches of amino acid composition pate with the use of intermediate product from pleurotus ostreatus mushrooms.

Опис

Ключові слова

білок, protein, амінокислотний склад, біологічна цінність, грибний напівфабрикат, комбіновані м'ясопродукти, amino acid composition, biological value, mushrooms intermediate product, combined meat products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Дослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Обладнання та технології харчових виробництв : тем. зб. наук. пр. ДонДУЕТ ім. М. Туган-Барановського. – 2011. - № 26. – С. 429-433.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced