Формування механізму управління інноваціями підприємств харчової промисловості

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглянуті складові формування механізму управління інноваціями на підприємствах харчової промисловості. The article describes the components of the formation mechanism of innovation in the food industry.

Опис

Ключові слова

інноваційні процеси, інноваційний механізм, інноваційна діяльність, інновації, innovation processes, innovation mechanism, innovation, innovation, кафедра економіки і права

Бібліографічний опис

Левченко, Ю. Г. Формування механізму управління інноваціями підприємств харчової промисловості / Ю. Г. Левченко // Вісник Житомирського державного технологічного університету. – Житомир, 2007. – № 3 (41). – С. 192 – 197.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced