Перспективи використання грибного порошку в технологіях м'ясопереробної галузі

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дефіцит білків тваринного походження зумовив інтенсивний розвиток нових тенденцій в технології м'ясопродуктів, що полягає в оптимальному комбінуванні як м'ясних, так і не м'ясних (перш за все рослинних) білоквмісних харчових компонентів для отримання високоякісних та біологічно повноцінних продуктів харчування.
The perspectives of mushroom powder usage in meat processing industry technologies. The deficiency of animal proteins in the diet of the population leaded to the intensive development of new tendencies in meat products technology. It is the optimal components which of meet and non-meat food components which contain protein to get well-balanced according to the biological value, food products of high quality.

Опис

Ключові слова

білки, грибна сировина, конкурентоспроможність, proteins, mushroom raw, competitiveness, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Перспективи використання грибного порошку в технологіях м'ясопереробної галузі / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // М’ясні технології світу. - 2010. - № 12. - С. 52-55.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced