Основні тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті проведено аналіз інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості, при цьому харчова промисловість і її галузі розглядаються згідно класифікації видів економічної діяльності (КВЕД). Для покращення інноваційної діяльності підприємства запропоновано особливу увагу звернути на фінансування інновацій. The article analyzed the innovation of the food industry, and the food industry and its industry are considered under the Nomenclature of Activities European Community (NACE). To improve innovation company proposed to pay special attention to the financing of innovation.

Опис

Ключові слова

інновації, інноваційна діяльність, КВЕД, innovation activities, NACE, innovation, кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.

Бібліографічний опис

Васютинська, Ю. О. Основні тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості / Ю. О. Васютинська, Н. Л. Кузьмінська // Міжнародний журнал «Актуальні проблеми економіки». - 2011. - № 7. - С. 97 – 106.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced