М’ясні паштети. Якість визначає технологія
Файли
Дата
2006
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Стаття присвячена дослідженню технології виробництва м’ясних паштетів. Описано основну і допоміжну сировину для їх виробництва. Встановлено, що за своєю біологічної цінністю м’ясні паштети з багатокомпонентним рецептурним складом по основній сировині відносяться до повноцінних продуктів з високим рівнем засвоєння, який складає 70÷95% від вмісту білків. The article is devoted research of technology of production of meat pates. Described the main and auxiliary raw materials for their production. It is set that it biological value meat pates with multicomponent compounding composition on basic raw material behave to the valuable products with the high level of mastering, which is 70÷95% from content of albumens.
Опис
Ключові слова
сировина, білково-жировий стабілізатор, м’ясні паштети, raw material, protein and fat stabilizer, meat pates, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. М’ясні паштети. Якість визначає технологія / В. М. Пасічний // Мясной бизнес. - 2006. - № 9. - С. 80-81.