Вплив температури води на тривалість замочування різних сортотипів вівса
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Овес - цінна культура. В Україні з зерна вівса виробляють борошно, крупу, толокно, пластівці, на основі яких виготовляють печиво, пряники, киселі, каші. Оптимальними параметрами для замочування є температура замочної води t = 16 °С і τ = 20 год для голозерного вівса та τ = 22 год для плівчастого.
An oat is a valuable culture. In Ukraine from grain of oat make a flour, groats, oatmeal, on the basis of which prepare a thin captain, cakes, kissels, porridges. optimum porametrami for a soakage is there a temperature of water of 16° and τ =20 times for a hulless oat and τ = 22 times for plenchatogo.
An oat is a valuable culture. In Ukraine from grain of oat make a flour, groats, oatmeal, on the basis of which prepare a thin captain, cakes, kissels, porridges. optimum porametrami for a soakage is there a temperature of water of 16° and τ =20 times for a hulless oat and τ = 22 times for plenchatogo.
Опис
Ключові слова
овес, замочування, сортотип, дезінфектор, oat, soakage, sortotip, dezinfektor, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Кошова, В. М. Вплив температури води на тривалість замомування різних сортів вівса / В. М. Кошова, Н. О. Ємельянова // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 11(149). – С. 60-62.