Екологічно чистий натуральний барвник
Вантажиться...
Файли
Дата
2001
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено переваги застосування натуральних харчових барвників із рослинної сировини, спосіб одержання, органолептичні і фізико-хімічні показники жовтого натурального харчового концентрованого барвника.
Опис
Ключові слова
харчовий барвник, спосіб, морква, β-каротин, харчова промисловість, пищевой краситель, способ, морковь, пищевая промышленность, food colorant, technology, carrots, β-carotene, food industry, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Екологічно чистий натуральний барвник / В. П. Ковальчук, С. І. Олійник, Т. І. Опанасюк, Л. М. Резвіна // Харчова і переробна промисловість. – 2001. - № 7. - С. 16.