Інтенсивність використання інновацій в харчовій промисловості

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Кількісна оцінка залежності , що знайдена за допомогою статичної та динамічної моделей, дає можливість визначити тип економічного росту інноваційного обсягу реалізованої продукції, з однієї сторони, і ефективність використання інноваційних витрат з іншої. Quantitative evaluation of dependency that found using static and dynamic models, makes it possible to determine the type of economic growth of innovative sales, on the one hand, and the efficiency of innovation costs on the other.

Опис

Ключові слова

інновації, інтенсивність використання інновацій, innovation, intensity of innovation, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Федулова, І. В. Інтенсивність використання інновацій в харчовій промисловості / І. В. Федулова // Реформування економіки України: стан та перспективи : зб. матеріалів V Міжнар. наук.-практ. конф. 25-26 листоп. 2010 р. – К.: МІБО КНЕУ, 2010. – С. 272-275.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced