Інтенсивність використання інновацій в харчовій промисловості
Дата
2010
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Кількісна оцінка залежності , що знайдена за допомогою статичної та динамічної моделей, дає можливість визначити тип економічного росту інноваційного обсягу реалізованої продукції, з однієї сторони, і ефективність використання інноваційних витрат з іншої.
Quantitative evaluation of dependency that found using static and dynamic models, makes it possible to determine the type of economic growth of innovative sales, on the one hand, and the efficiency of innovation costs on the other.
Опис
Ключові слова
інновації, інтенсивність використання інновацій, innovation, intensity of innovation, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Федулова, І. В. Інтенсивність використання інновацій в харчовій промисловості / І. В. Федулова // Реформування економіки України: стан та перспективи : зб. матеріалів V Міжнар. наук.-практ. конф. 25-26 листоп. 2010 р. – К.: МІБО КНЕУ, 2010. – С. 272-275.