Стратегічні пріоритети розвитку харчової промисловості України
Дата
2011
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті проводиться дослідження передумов розвитку харчової промисловості України і її місце в створенні валової доданої вартості держави, розглядаються основні проблеми, які потрібно вирішити для забезпечення продовольчої безпеки держави.
Researches of conditions of maintenance of food safety of Ukraine are conducted in article, the basic problems which are considered it is necessary to solve for the further development of the food-processing industry and its role in creation of the total added cost of the country.
Опис
Ключові слова
розвиток харчової промисловості, продовольча безпека, development food industry, food security, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Федулова, І. В. Стратегічні пріоритети розвитку харчової промисловості України / І. В. Федулова // Європейський Союз продовольчого сектора після останнього розширення - висновки на майбутнє CAP. - Варшава, 2011. - С. 209-231.