Удосконалення технології ромштексів з додаванням добавок рослинного походження
Файли
Дата
2010
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено ромштекси з використанням добавок рослинного походження для стабілізації функціонально-технологічних властивостей. Використання полісахаридів природного походження, пшеничної клітковини та соєвого текстурату у виробництві ромштексів дозволяє збагатити раціон харчування людини харчовими волокнами, випускати продукти зі зниженим вмістом жиру та високою якістю.
Developed by rump steaks with plant origin additives to stabilize the functional and technological properties. Using polysaccharides of natural origin, wheat
fiber and soy texturate in the production of rump steaks can enrich the human diet dietary fiber to produce products with reduced fat and high quality.
Опис
Ключові слова
клітковина, соя, ромштекси, харчові волокна, мікроелементи, fiber, soya, rump steaks, dietary fiber, trace elements
Бібліографічний опис
Крижова, Ю. П. Удосконалення технології ромштексів з додаванням добавок рослинного походження / Ю. П. Крижова // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів. – О.: ОНАХТ, 2010. - С. 141.