Енергетичні характеристики деяких «темних» ІЧ випромінювачів
Дата
1971
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для інтенсифікації багатьох теплових процесів у практиці харчової промисловості застосовується "темні" ІЧ випромінювачі. Науково обгрунтований вибір таких випромінювачів неможливий без вивчення їх спектральних та енергетичних характеристик і оптичних властивостей оброблюваних продуктів.
Опис
Ключові слова
інфрачервоні випромінювачі, инфракрасные излучатели, infrared emitters, кафедра фізики та професійної безпеки, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Енергетичні характеристики деяких «темних» ІЧ випромінювачів / О. Ф. Буляндра, Г. К. Бабанов, В. П. Дорощук, Б. І. Вербицький // Харчова промисловість. – 1971. - № 17. - C. 24-29.