Основні тенденції ринку м'яса та м'ясопродуктів України
Вантажиться...
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто стан та визначено основні тенденції розвитку ринку м’яса та м’ясопродуктів України, визначено чинники впливу на забезпечення населення м’ясними продуктами.
The state is considered and certainly basic progress trends of market of meat and meats products of Ukraine, certainly factors of influence on providing of population by meats products.
Опис
Ключові слова
ринок м’яса, підприємства з виробництва м’ясних продуктів, м’ясо, м’ясні продукти, enterprises from production of meats products, market of meat, meat, meats products, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Тіхонова, Н. О. Основні тенденції ринку м'яса та м'ясопродуктів України / Н. О. Тіхонова // Наукові праці НУХТ. – К.: НУХТ, 2011. – № 37 (38). – С. 287.