Системний аналіз технологічного процесу виробництва хлібобулочних виробів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Інформаційні технології

Анотація

Технологічні процеси хлібопекарського виробництва характеризуються багатокомпонентністю сировини, високим ступенем невизначеності на різних етанах перебігу процесу виробництва хліба, нелінійними залежностями між параметрами, високими вимогами до якості готової продукції, відсутністю математичного опису багатьох явищ, які характеризують перетворення сировини та напівфабрикатів у готову продукцію існуючі системи автоматизації доцільно доповнити підсистемами підтримки прийняття рішень з використанням методів і алгоритмів нечіткої логіки. Technological processes of bakery production are characterized by multicomponent raw materials, a high degree of uncertainty at different stages of the bread production process, nonlinear relationships between parameters, high requirements for the quality of finished products, lack of mathematical description of many phenomena that characterize the transformation of raw materials and finished products into finished products, existing automation systems should be supplemented with decision support logic.

Опис

Ключові слова

технологічні процеси, tehnolohycheskye processes, виробництво, production, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Швед, С. М. Cистемний аналіз технологічного процесу виробництва хлібобулочних виробів / С. М. Швед, І. В. Ельперін // Журнал передових технологій. - 2012. - № 6/3 (60). - С. 44-45.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced