Модифікований крохмаль і його властивості

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Стаття присвячена дослідженню змін фізико-хімічних властивостей крохмалю в процесі модифікації. Встановлено, що після оброблення змінюється середньо-чисельна молекулярна маса та ступінь полімеризації крохмалю, фракційний склад крохмалю, кількісне та якісне співвідношення різних фракцій. Зміна структури молекул крохмалю призводить до зміни властивостей отриманих продуктів. The article investigates changes in the physicochemical properties of starch in the process of modification. Found that after cutting changes the numerical average molecular weight and degree of polymerization of starch, starch fraction composition, quantitative and qualitative comparison of different factions. Changes in the structure of starch molecules changes the properties of the resulting products.

Опис

Ключові слова

модифіковані крохмалі, крохмальна молекула, температура клейстеризації, екструдування, структура, modified starches, starch molecule, temperature of paste form, extruding, structure, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Мельник, О. Ю. Модифікований крохмаль і його властивості / О. Ю. Мельник // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 11. – С. 3–4.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced