Механізм набухання та оптимальна концентрація крохмалю в розчині
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Стаття присвячена визначення процесів, які відбуваються під час набухання за допомогою фізичних методів дослідження. Крохмалі одного виду та їх модифіковані похідні проходять аналогічні фази набухання, але кожен з них буде мати свій температурний і кінетичний режим набухання, тому основну увагу приділяли встановленню оптимальних концентрацій крохмалю, та вивченню деяких аспектів процесу набухання. Для цього ми використовували два методи: метод вільних крутильних коливань маятника та діелектричний метод.
The article is devoted to determining the processes that occur during swelling by physical methods. Starches one species and their modified derivatives are similar phase swelling, but each will have its own temperature and kinetic regime has become so concentrated on installation of optimal concentrations of starch, and teaching some aspects of swelling. For this purpose, we first used two methods: the method of free torsional pendulum and dielectric method.
Опис
Ключові слова
модифіковані крохмалі, концентрація, набухання, діелектричний метод, modified starches, concentration, swelling, dielectric method, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Мельник, О. Ю. Механізм набухання та оптимальна концентрація крохмалю в розчині / О. Ю. Мельник // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 12. – С. 6–7.