Механізм набухання та оптимальна концентрація крохмалю в розчині

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Стаття присвячена визначення процесів, які відбуваються під час набухання за допомогою фізичних методів дослідження. Крохмалі одного виду та їх модифіковані похідні проходять аналогічні фази набухання, але кожен з них буде мати свій температурний і кінетичний режим набухання, тому основну увагу приділяли встановленню оптимальних концентрацій крохмалю, та вивченню деяких аспектів процесу набухання. Для цього ми використовували два методи: метод вільних крутильних коливань маятника та діелектричний метод. The article is devoted to determining the processes that occur during swelling by physical methods. Starches one species and their modified derivatives are similar phase swelling, but each will have its own temperature and kinetic regime has become so concentrated on installation of optimal concentrations of starch, and teaching some aspects of swelling. For this purpose, we first used two methods: the method of free torsional pendulum and dielectric method.

Опис

Ключові слова

модифіковані крохмалі, концентрація, набухання, діелектричний метод, modified starches, concentration, swelling, dielectric method, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Мельник, О. Ю. Механізм набухання та оптимальна концентрація крохмалю в розчині / О. Ю. Мельник // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 12. – С. 6–7.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced