Основні чинники впливу на конкурентоспроможність підприємств хлібопекарської галузі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено основні "поняття конкурентоспроможності підприємства". Встановлено та обґрунтовано чинники впливу на конкурентоспроможність підприємства. Проведена класифікація чинників впливу за основними ознаками. Систематизовано чинники впливу на конкурентоспроможність підприємств хлібопекарської галузі. Investigational basic "concepts of competitiveness of enterprise". The factors of influence on the competitiveness of enterprise are set and grounded. The conducted classification of factors of influence is on basic signs. The factors of influence on the competitiveness of enterprises of khlibopekarskoy industry are systematized.

Опис

Бібліографічний опис

Литвинюк, О. П. Основні чинники впливу на конкурентоспроможність підприємств хлібопекарської галузі / О. П. Литвинюк // Вісник Запорізького національного університету : збірник наукових праць. – Запоріжжя : ЗНУ, 2013. – С. 56-63. - (Економічні науки).

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в