Розвиток екологічного землеробства як важлива складова підвищення якості вітчизняних харчових продуктів
Дата
2005
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано основні тенденції розвитку екологічного землеробства та виробництва екологічно чистої продукції, а також запропоновано практичні заходи по удосконаленню функціонування вітчизняного ринку органічної продукції.
The basic trends in the development of ecological agriculture and production of environmentally friendly products, and suggests practical measures to improve the functioning of the domestic market for organic products.
Опис
Ключові слова
кон’юнктура ринку, обсяги споживання, органічне землеробство, екологічно чиста продукція, market conditions, consumption, organic farming, eco-friendly products, кафедра маркетингу
Бібліографічний опис
Страшинська, Л. В. Розвиток екологічного землеробства як важлива складова підвищення якості вітчизняних харчових продуктів / Л. В. Страшинська // Економіка природокористування і охорони довкілля : збірник наукових праць. – Київ : Рада по вивч. прод. сил України НАН України. – 2005. – С. 262–267.