Безаварійна зупинка харчових підприємств у надзвичайних ситуаціях
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Аналізуються небезпечні фактори, що приводять до порушень в роботі харчових підприємств. Приведена схема безаварійної зупинки підприємств м'ясної галузі. Hazards are analyzed, leading to malfunction of food businesses. Present trouble-free circuit stops the meat industry enterprises.
Опис
Ключові слова
надзвичайна ситуація, біологічні небезпеки, безаварійна зупинка, emergencies, biological hazards, accident-free stop, кафедра екологічної безпеки та охорони праці, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис
Безаварійна зупинка харчових підприємств у надзвичайних ситуаціях / О. П. Слободян, Л. П. Нещадим, В. А. Заєць, С. О. Авдієнко // Безпека життєдіяльності. - 2012. - № 10. - С.30-33.