Пропозиції по покращенню роботи молокопереробної галузі на етапі підготовки до вступу у СОТ

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті розглянуто першочергові завдання, які стоять перед молокопереробним комплексом на етапі підготовки до вступу в СОТ. Здійснено порівняння якісних показників молока-сировини в Україні та розвинених країнах світу. The main tasks of improvement the position of dairy industry before joining to WTO are considered. A comparison of the Ukrainian and world standards of quality indexes of milk is given.

Опис

Ключові слова

державна підтримка, СОТ, молоко, якість, стандарти, конкурентоспроможність, state support, WTO, milk, quality, standards, competitiveness

Бібліографічний опис

Суха, І. В. Пропозиції по покращенню роботи молокопереробної галузі на етапі підготовки до вступу у СОТ / І. В. Суха // Збірник наукових праць НУХТ. - 2008. - № 24. - С. 117 - 120.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced