Зниження енергоємності продукції – інноваційний шлях розвитку підприємств харчової промисловості

Ескіз

Дата

2011

Автори

Бевз, Вікторія Володимирівна

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У конкурентній боротьбі за споживача на перший план поряд з необхідністю технічної реконструкції, впровадженням европейськогих стандартів контролю якості, розробкою нових видів продуків, вийшли проблеми зниження собівартості продукції й у першу чергу – економія палива, електроенергії. Найважливіша задача сьогодні – це серйозна реконструкція виробництва, заснована на новітніх технологіях і процесах, що пропонують істотні можливості економії енергії.

Опис

Ключові слова

енергозбереження, энергосбережение, energy efficiency, енергоемність, енергоощадність, энергоемкость, энергосбережение, energy intensity, energy saving, кафедра обліку і аудиту

Бібліографічний опис

Бевз, В. В. Зниження енергоємності продукції – інноваційний шлях розвитку підприємств харчової промисловості / В. В. Бевз // Фінанси, облік, аудит : збірник наукових праць. – Київ : КНЕУ. - 2011. - № 17. - С. 16-24.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced