Науково-дослідна робота на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів Національного університету харчових технологій

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Висвітлені наукові розробки з покращання якості виробів із борошна зниженої якості, впровадження інноваційних технологій у галузі, використання нетрадиційної сировини і харчових добавок з метою поліпшення якості виробів, надання їм оздоровчих властивостей.
The scientific investigations in quality increasing of products made by the flour of reduced quality, application of the innovative technologies to production, use of nontraditional raw materials and food ingre dients with the aim of products quality increasing and giving them the healthy properties have been shown.

Опис

Ключові слова

екструзія, харчові концентрати, борошно, суха клейковина, цукрозамінники, extrusion, food concentrates, flour, dry gluten, sweeteners, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Ковбаса, В. М. Науково-дослідна робота на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів Національного університету харчових технологій / В. М. Ковбаса, Ю. В. Устинов // Хлебопекарское и кондитерское дело. - 2007. - № 2. - С. 46-47.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced